Här kan du läsa om
och köpa Pomi-T 

Pomi-T innehåller broccoli, granatäpple, grönt-te och gurkmeja. Pomi-T är inte klassad som medicin, men Pomi-T har genomgått en vetenskaplig studie på högsta nivå. Pomi-T finns även omnämnt i det Nationella Vårdprogrammet för Prostatacancer.

Många har skrivit om Pomi-T och du hittar en artikel med många intressanta länkar här. Professor Robert Thomas som leder en statlig forskningsavdelning vid Cambridges Universitets sjukhus med inriktning på livsstilsfrågornas betydelse för cancervård ledde forskargruppen som tog fram Pomi-T. Han har specialiserat sig på prostatacancer, bröstcancer samt mag- och tarmcancer. Prof. Thomas är vald till Årets Cancerläkare av Brittiska Onkologiska Sällskapet. 

Prof. Thomas gästade Prostatacancerförbundets avdelning i Göteborg för en tid sedan och gav där en föreläsning för en uppskattande publik. Du kan se föreläsningen här. Den är översatt till svenska, men över en timme lång så ta tid på dig för att få tips om Självhjälsstrategier vid prostatacancer – klicka här!


Vetenskap bakom Pomi-T 

Prof. Robert Thomas är forskaren bakom  Pomi-T -studien. Pomi-T studien som var en av de 10 av som fick presenteras muntligen på världens största cancerkonferens ASCO med 25 000 delegater (2013). Pomi-T studien finns att läsa här
Man gjorde även en fortsättningsstudie som inte bara tog hänsyn till PSA värdet. Den hittar du här

En kartläggning om polyfenoler kan du läsa här

Vad säger användarna?

Pomi-T
Lars Conon, 86, medlem i prostatacancerförbundets Stockholmsavdelning har tagit Pomi-T under flera år. Läs en artikel om Lars och hans erfarenheter

Pomi-T
Jan Gierup är pensionerad överläkare och medlem i Prostatacancerförbundets Stockholms förening: – Jag fick höra om Pomi-T av en cancerläkare och läste själv Pomi-T studien. Studien var intressant, seriös och övertygande. Sedan dess tar jag själv Pomi-T.

Nationella vårdprogrammet för prostatacancer

Nationella Vårdprogrammet för prostatacancer är rekommendationer utarbetade av en nationell arbetsgrupp och fastställda av Regionala cancercentrum i samverkan. Man vill med vårdprogrammet sprida kunskap om behandlingen av olika sjukdomar, i detta fall prostatacancer. Pomi-T nämns i avsnittet: Egenvård för män med prostatacancer.

___________________________

Prof. Thomas har skrivit en bok som fördjupar den informationen som du kan få om du ser på hans föreläsning i Göteborg. Han slår bl.a. ett slag för vikten av att motionera för att förstärka sitt immunförsvar. Det finns en hel rad praktiska tips du kan få. 

Beställ Prof. Thomas bok "Lifestyle after Cancer".
Kostar endast 139:- inkl. porto. 

Handla enkelt:


- handla på webbshopen  
- ring ordertelefon 08 - 57034500 
- maila din order till order@pomi-t.se

Vi är anslutna till Klarna så betalar antingen med kreditkort, banköverföring, faktura eller delbetalning. 


1

new-pomi-t.jpg

Pomi-T® den korta versionen

Pomi-T innehåller broccoli, granatäpple, gurkmeja och grönt te. Alla kända ämnen med starka polyfenoler.

Pomi-t har utvecklats av ett team av onkologer i England. Gruppen leddes av professor Robert Thomas, som har blivit vald till Årets Onkolog av Brittiska Onkologi Sällskapet. Ingredienserna i Pomi-T valdes ut efter en omfattande genomgång av vetenskapliga studier.

Man kombinerade frukt, grönsaker, kryddor och blad i syfte att få fram en bred samling av polyfenolkällor, alla med unika egenskaper.

Pomi-T ® är inte ett läkemedel, men har testats i en vetenskaplig studie - en dubbelblind, placebokontrollerad, randomiserad studie. Läs vad detta innebär. 

Resultatet av denna banbrytande studie presenterades vid ASCO Chicago 2013. Sammanfattning av studien hittar du här. Du kan beställa sammanfattningen på svenska från info@pomi-t.se

KÖP POMI-T
 • En kapsel Pomi-T innehåller: Broccolipulver (Brassica oleracea 150 mg) per kapselGurkmejapulver (Curcuma longa 150 mg) per kapselGranatäpple (Punica granatum 150 mg) per kapselExtrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 30 mg, motsvarar150 mg) per kapsel

  339 Skr
 • En kapsel Pomi-T innehåller: Broccolipulver (Brassica oleracea 150 mg) per kapselGurkmejapulver (Curcuma longa 150 mg) per kapselGranatäpple (Punica granatum 150 mg) per kapselExtrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 30 mg, motsvarar150 mg) per kapsel Rabattkoder gäller ej vid köp av denna produkt

  885 Skr
 • Snabbvy
  2 346 Skr

  En kapsel Pomi-T innehåller: Broccolipulver (Brassica oleracea 150 mg) per kapselGurkmejapulver (Curcuma longa 150 mg) per kapselGranatäpple (Punica granatum 150 mg) per kapselExtrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 30 mg, motsvarar150 mg) per kapsel

  2 346 Skr

Följ oss på Facebook

 • Ingen fraktkostnad

  Din order skickas till dig som brev. Vi skickar oftast redan samma dag 

 • Ring och beställ

  Enkelt och utan fakturaavgift på telefon
  08 – 570 345 00

 • Prostatahälsa i Norden AB

  Org.nr: 556974-1316